INTREBARI FRECVENTE

Orice persoană fizică, cetățean român, cu vârsta de minim 18 ani, care încasează un venit lunar stabil (minim 2000 ron) pe un card bancar activ.

Pentru analiza dosarului de credit sunt necesare urmatoarele documente:

  • selfie cu document de identitate in mana;
  • dovada realizării de venituri (extras de cont, adeverință de salariu/ talon de pensie, fluturasi de salariu, indemnizatie crestere copil, etc.);
  • fotografie cu cartea de identitate pusa pe o coala de hartie, pe care sa fie scris: nume complet, semnatura, data si numar de telefon;
  • in anumite situatii se pot solicita documente suplimentare.

Dupa ce ati finalizat cererea, puteti verifica statusul acesteia pe site-ul https://terracredit.ro/ in sectiunea „CONTUL MEU”, iar ulterior veti fi contactat in cel mai scurt timp.

Banii vor fi virati in contul dumneavoastra in ziua aprobarii, in cazul in care aveti toate documentele necesare analizei.

Da. Puțeti rambursa anticipat creditul oricând pe perioada de derulare a contractului de credit. Ne puteti contacta telefonic la nr. 0771732088 sau prin e-mail la adresa suport@terracredit.ro.

Informații complete referitoare la rambursarea creditului găsești în secțiunea Detalii Rambursare.

Documentele o sa fie semnate printr-un cod primit prin mesaj SMS, acesta servind drept semnatura, urmand sa fie introdus in casuta dedicata acestuia.

Daca din diverse motive, neimputabile noua, sunteti in situatia de a nu primi sms-uri necesare semnarii, va recomandam sa asteptati cateva minute si daca nici de aceasta data nu primi, va rugam sa apasati butonul „RETRIMITERE SMS”. Daca in continuare nu reusiti va rugam sa ne contactati , nu inainte de repornirea telefonului. Multumim.

Cardul se valideaza prin introducerea manuala a datelor solicitate. In cazul in care intampinati dificultati va rugam sa ne contactati. Pentru validarea cardului este nevoie de un sold minim de 0,10 lei, aceasta suma o sa va fie restituita.

Pe pagina principala https://terracredit.ro/ ,aveti butonul „CONTUL MEU” unde, dupa logare, aveti posibilitatea sa aplicati pentru un credit nou. Nu este necesara reintroducerea datelor personale.

Pentru actualizarea datelor personale este necesar sa faceti o cerere scrisa de mana, unde sa atasati si cartea de identitate si sa o trimiteti pe adresa de e-mail suport@terracredit.ro.

Chat on WhatsApp

© 2024 TERRA Credit IFN. Toate drepturile rezervate