GDPR

TERRA CREDIT IFN SA cu sediul social in localitatea Sibiu str.General Magheru Nr. 33, camera 2 , judet Sibiu, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului Sibiu sub nr. J32/699/2020, cod de identificare fiscală nr. 42637689/17.06.2020, inregistrata in Registrul special al BNR cu nr. RS-PJR-33-110131 din data de 03.08.2021 , telefon 0771732088, email: suport@terracredit.ro . Toate informațiile conținute în acest site sunt proprietatea TERRA CREDIT IFN SA care poate modifica în orice moment conținutul acestuia fără nicio informare în prealabil.

Date personale pe care le prelucrăm

Politica noastră de protecție a datelor personale reglementează utilizarea și stocarea datelor tale. Poți vedea politica noastră de protecție a datelor cu caracter personal la sectiunea politica de confidentialitate.

TERRA CREDIT IFN SA . este un operator de date cu caracter personal. Colectăm urmatoarele tipuri de date personale de la tine:

- Nume și prenume

- E-mail

- Număr de telefon

- Adresa de domiciliu/adresa de corespondență

- CNP, serie și număr act de identitate

- Cont bancar, nr card bancar

- Angajator

- Vechimea în munca la actualul angajator și vechimea integrală în muncă

- Date privind venitul

- Starea civila

- Studii

- Ocupație actuală

- Alte împrumuturi contractate

- IP.

Avem nevoie de datele tale personale pentru a-ți oferi serviciile TERRA CREDIT IFN SA .. Astfel, îți colectăm următoarele date:

Nume și prenume, CNP, serie și număr act de identitate, adresa de domiciliu și de corespondență – avem nevoie de aceste date pentru furnizarea serviciilor de creditare accesate prin intermediul site-ului nostru.

E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a-ți furniza serviciile prin folosirea acesteia la crearea contului de utilizator și pentru a te informa despre stadiul cereriii tale de credit sau a creditului aflat în derulare.

Număr de telefon – te vom contacta pentru a-ți oferi informații cu privire la cererea de credit sau a creditului aflat în derulare.

Contul bancar pentru virarea împrumutului.

Card bancar – pentru completarea cereriii de credit (validare card) și pentru colectarea ratelor scadente/restante.

Angajatorul, vechimea în muncă, date privind venitul, starea civila, studii, ocupație actuală, alte împrumuturi contractate pentru aprecierea eligibilității clientului.

Adresa IP (filtrarea și detectarea atacurilor din internet) și Informații credit TERRA CREDIT IFN SA

– informațiile tale vor fi păstrate în baza de date interna pentru a ne permite să îți oferim o experiență personalizată sunt necesare pentru funcționarea site-ului www.terracredit.ro sau www.terracredit.ro.

Cu consimțământul tău, am dori prelucrăm și următoarele date cu caracter personal:

- Newsletter

Nume și prenume – avem nevoie de aceste informații pentru a-ți comunica mesajele într-un mod mai personal.

E-mail – avem nevoie de aceste informații pentru a putea trimite newsletter-ul prin care îți aducem la cunoștință noutăți despre produsele și promoțiile noastre.

- Comportament online

Istoria navigării – partajăm aceste informații cu partenerii nostri descriși în politica de cookies pentru a va putea livra oferte personalizate. Poți vedea politica noastră de protecție a datelor cu caracter personal la sectiunea politica de confidentialitate

Cum sunt prelucrate datele tale?

Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate în cadrul societății noastre.

Datele tale cu caracter personal necesare acordării unui împrumut ar putea ajunge cu consimțământul tău și conform legislației în vigoare la Biroul de Credit, ANAF, Centrala Riscurilor de Credit – BNR. În cazul acordării unui împrumut, datele tale cu caracter personal ar putea ajunge la contractorii noștri pentru furnizarea unor servicii externalizate privind recuperarea creanțelor sau care centralizează informații privitoare la istoricul de credit ori au rol de supraveghere și control.

Datele tale cu caracter personal pentru istoria navigarii sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies. Te rugăm să consulți descrierea acestor parteneri în această pagină.

Perioada de stocare a datelor

Pentru a identifica perioada pentru care vor fi prelucrate datele, luăm în calcul durata contractuală până la expirarea obligațiilor contractuale, regulamentele BNR și termenele de arhivare prin legea arhivării, ordinul ministrului de finanțe, A.N.A.F.. În plus pentru garanțiile prin consimțământ durata este atâta timp cât acesta este în vigoare.

Dacă nu sunteți de acord cu prelucrarea datelor conform celor indicate mai sus, vom fi în imposibilitatea de a vă oferi serviciile noastre, nu vom putea să incheiem contractele de creditare pe care ni le solicitați sau nu vom putea executa contractul de creditare în care sunteți/veți fi parte. Pe parcursul colectării datelor cu caracter personal, câmpurile obligatorii vor fi marcate distinct; necompletarea acestora face imposibilă continuarea cererii online de creditare.

Care sunt drepturile tale?

Dacă ai motive să crezi că orice date personale pe care le deținem despre tine sunt incorecte sau incomplete, ai dreptul să soliciți să vezi aceste informații, să le rectifici sau să ceri sa fie șterse, soliciți restricționarea prelucrării sau te opui prelucrării și de asemenea ai dreptul

la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi te rugăm să ne contactezi prin e-mail la suport@terracredit.ro .

Dacă dorești să înaintezi o plângere legată de modul în care ți-am procesat datele personale, contactează responsabilul cu protectia datelor la următoarea adresă de e-mail . Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu tine pentru a soluționa problema ridicată.

De asemenea poți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter personal la www.dataprotection.ro și unde poți depune o plângere.

© 2022 TERRA Credit IFN. Toate drepturile rezervate